Αναβαθμίστε την Επιχείρησή σας με το Table Talker για Google Reviews!

Αναβαθμίστε την Επιχείρησή σας με το Table Talker για Google Reviews!

Αυτό που κάνει το Table Talker πραγματικά ξεχωριστό είναι η τεχνολογία που περιέχει. Διαθέτει ένα QR code και NFC τεχνολογία που συνδέεται απευθείας με τις αξιολογήσεις σας στο Google. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να σαρώσουν τον κωδικό QR ή να αγγίξουν το Table Talker με το smartphone τους και να αφήσουν την αξιολόγησή τους με λίγα κλικ.
Προστασία με το GuardianBand ΑΝΑΓΝΩΣΗ Αναβαθμίστε την Επιχείρησή σας με το Table Talker για Google Reviews! 2 λεπτά Επόμενο Μια κάρτα Smart-Tap ανοίγει τον δρόμο

Είστε έτοιμοι να δώσετε στην επιχείρησή σας την πολυτέλεια που της αξίζει; Το καινοτόμο Table Talker για Google Reviews είναι εδώ για να το κάνει αυτό πραγματικότητα!

Το Table Talker αποτελεί ένα επιτραπέζιο διακοσμητικό που δεν κοσμεί απλώς τον χώρο σας, αλλά προσφέρει και πολλές χρήσιμες δυνατότητες. Με το λογότυπό σας πάνω το Table Talker αιχμαλωτίζει την προσοχή των πελατών σας αμέσως.

Αλλά αυτό που κάνει το Table Talker πραγματικά ξεχωριστό είναι η τεχνολογία που περιέχει. Διαθέτει ένα QR code και NFC τεχνολογία που συνδέεται απευθείας με τις αξιολογήσεις σας στο Google. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να σαρώσουν τον κωδικό QR ή να αγγίξουν το Table Talker με το smartphone τους και να αφήσουν την αξιολόγησή τους με λίγα κλικ.


Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλέξι γκλας 3χιλ, το Table Talker είναι διαθέσιμο σε δύο διαστάσεις και μπορεί να προσαρμοστεί με έγχρωμη ή λευκή εκτύπωση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με το Table Talker για Google Reviews, δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να εκφράσουν την ικανοποίησή τους με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο, ενισχύοντας τη θετική παρουσία σας στο διαδίκτυο και αυξάνοντας την επικοινωνία μαζί τους.

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας και επενδύστε στην καινοτομία με το Table Talker για Google Reviews!